Teamab bygger nytt kontor och lager, Derome flyttar in i vår nuvarande fastighet

i Allmänt

Till vänster skakar Patrik Engström, kontorschef på Teamab hand med Deromes affärsutvecklingschef Mikael Modéer och till höger syns Tony Bredöl och Roger Jönsson.

Från och med hösten 2023 satsar Derome stort på att hyra ut maskiner i Landskrona och dess omnejd. Det är i Teamabs nuvarande lokaler vid den södra infarten till staden som verksamheten ska igång. Detta blir möjligt då Teamab ska bygga ett nytt huvudkontor och lager intill.

– Vi hade lite för stort lager och behövde samtidgt såväl en plåtverkstad som bättre kontorslokaler. Därför bestämde vi oss för att bygga nytt, säger Teamabs delägare och byggchef Roger Jönsson.
– Vi fick därefter kontakt med Deromes maskinuthyrningsavdelning och de nappade direkt på våra nuvarande lokaler. Och idag blev allt klart för start.

Våren 2018 slog Derome upp portarna för ett stort byggvaruhus med lager i Pilkingtons tidigare lokaler i södra Landskrona. Nästa år satsar de ännu mer i staden. De tänker slå sig in på den tuffa marknaden om maskinuthyrning.
– Vi har ju sedan tidigare varuhuset här och nu tänker vi knyta ihop säcken och erbjuda allt man kan behöva inom byggbranschen, säger Tony Bredöl, chef för Anläggnings- och konceptutveckling på Derome Maskinuthyrning.

Deromes satsning började med att de köpte företaget Hyr-In som bland annat hade verksamhet i Landskrona.
– Där jobbade två personer och de följer med till det nya. Dessutom räknar vi med att anställa en handfull personer till.

Om allt går som det ska så slår Derome upp portarna hösten 2023.
– Allt hänger på hur fort vi kan bli klara med vårt bygge och flytta in. Sedan är det fritt fram för Derome, säger Roger Jönsson på Teamab.

– Jag räknar med att vi kan flytta in om cirka ett år. Sedan kör vi för fullt direkt, avslutar Tony Bredöl.

Teamabs ägare Patrik Engström och Roger Jönsson flankerar stadens näringslivschef Anna Kärrlind Classon och kommunstyrelseordförande Torkild Strandberg (L) när det första spadtaget till Teamabs nya byggnad togs på fredagen.

Text och bilder är tagna från artikel ur Landskrona Direkt.