Gamla Hotell Öresund

Nästa vecka är det dags för besiktning och sedan rivning av ställningen på gamla Hotell Öresund. Vi har utfört takbyte, omfogning, målning fönster, byggnation av kupor mm.   Vi tackar Slottsplatsen Projekt för förtroendet.  

Läs mer

Söker yrkesarbetare inom Bygg och Målning

Vi fortsätter att växa och söker därför fler yrkesarbetare inom Bygg och Måleri. Vi söker dig som har yrkesbevis och b-körkort. Vi söker folk både till vår Landskrona avdelning och Malmö avdelning. Välkomna med er ansökan till jobb@teamab.se eller gå in på “Jobba hos oss” på hemsidan.    

Läs mer

Återställande av HSB Trädgårdsgatan 5 efter Brandskadan.

Efter ca 6 månaders rivningsarbeten där allt har rivits bort förutom skalet så har återbyggnation börjat ta fart på den fina HSB fastigheten Trädgårdsgatan 5. Takstolarna för den nya takkonstruktionen börjar nu bli klara, bjälklaget för översta våningen är på plats & på byggnationen av ytterväggarna är klara.    

Läs mer

Nybyggnation av Kv. Morgondoppet

Vi har fått äran att bygga detta unika projekt som ligger i Borstahusen, Landskrona. Med en fasad som liknar fiskfjäll, tak som vågor och väl valda material. Ett spännande projekt som nu har börjat ta fart.   Arbetstyp: Nybyggnation av 6st radhus samt 1st lgh Beställare: Kv. Morgondoppet Arbetstid: ca 12 månader Anbudsumma: ca 24 000 … Läs mer

Läs mer

Stambyte på Landskronas största BRF.

Torsdagen 12/9-2019 skrev vi kontrakt med Brf Kungen för stambyte på deras förening. Brf Kungen har 392 lägenheter och är Landskronas största BRF. Vi är otroligt glada över att få förtroendet att utföra entreprenaden!   Arbetstyp: Stambyte av 392 lägenheter  (392 Bad & kök samt 248 gäst WC) Beställare: Brf Kungen Arbetstid: ca 36 månader … Läs mer

Läs mer

Teamab växer! 

Vi har nu även öppnat en avdelning i Malmö med kontor på Pilotgatan 8. Vi söker därför yrkesarbetare inom bygg och målning i Malmö området. Välkomna med er ansökan till jobb@teamab.se

Läs mer

Teamab har fyllt 10år!

Den 17 Februari fyllde Teamab 10år.  Det firade vi med tårta tillsammans med all personal. Vi vill tacka alla som varit med under denna härliga resa, nu ser vi fram emot nästa 10år!

Läs mer

Äntligen på plats i vårt nya kontor samt lager

Vi har äntligen kommit in i vår nya lokal. Efter en renovering av kontor samt lager (även ny byggnation av plåtverkstad) så är vi äntligen på plats. Ett perfekt avslut på ett härligt år men även perfekt start för ett nytt år med nya utmaningar. Så nu hittar ni oss på Rattgatan 21 i Landskrona! … Läs mer

Läs mer

Gasell pris!!

En härlig belöning för allt hårt arbete som alla på Teamab gör! Vi är väldigt stolta över att få Gasell priset. Men vi är inte nöjda där, nu kör vi ett härligt år till och ser till att få det nästa år igen!    

Läs mer

Företagsmässan

Vi vill tacka alla som var och hälsade på oss på mässan i fredags och lördags. Alla priser från vårt lotteri blev utlottade i lördags och vi hoppas alla vinnare blev glada för priserna!   Stort tack till våra leverantörer som valde att ställa upp med priser.      

Läs mer